Tibage

Har du prøvet følelsen af at svæve på en Segway?

Ledsaget af certificerede erfarne instruktører fra TeamSegway  og god musik, skaber vi oplevelsen af en sammensmeltning af finmotorik, mekanik og fart.

At køre Segway er en øvelse i god kommunikation og hamrende sjov underholdende for alle...

En Segway er et advanceret tohjulet køretøj som selv holder balancen, og som man styrer ved enten at læne sig frem eller tilbage, eller ved at dreje Segway'ens styrepind til side for at dreje den.

Når først man vænner sig til det ­ og det gør man meget hurtigt! - så er det en ren fornøjelse at køre på den, og det føles meget intuitivt.

En Segway event er ikke kun målrettet at skabe en god oplevelse for de enkelte, det er lige så meget rettet imod at skabe en god træning i formidling, samarbejde og kommunikation, samtidig med at det er underholdende...den ultimative teambuildingevent...

Eventen bliver primært kørt som en hold-konkurrence på mellem 1,5 og 2 timer, og det er kun muligt at vinde hvis hele holdet samarbejder om at hjælpe den der kører Segway'en rundt på stafetbanen.­ en aktiv oplevelse som alle, uanset fysik og erfaring - kan deltage I på lige vilkår fra start til

Segway afvikles gerne indendørs i vinterhalvåret (samt ved dårligt vejr) Vi har adgang til lokaler i centrum af København (Israels Plads) og har masser af aftaler hvor vi sammen kan leje os ind overalt i landet.

Kontakt Thomas Sunke på 40274027 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og glæd jer til en god oplevelse med kollegaerne du går svævende fra!

Vi sammensætter en individuel pakke hver gang baseret på tid, sted og antal personer samt andre ønsker, så kontakt os hellere på mail eller tlf for et specialtilbud.

Priser fra 2.500 kr. for et arrangement.